محتوای نامه های بعدی بیشتر درباره نحوه انتشار محصول اطلاعات است. استفاده از نرم افزارها و انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن و در نهایت معرفی آن است . چکیده آنها را ٬ مختصر در اینجا آوردم تا بتوانم در نهایت موضوعاتی را که مد نظر داشتم مطرح کنم.
فرمتی که برای انتشار کارها انتخاب می کنید بسیار مهم است. رعایت استانداردها ٬ راحتی را برای خوانندگان فراهم می کند. HTML و PDF بهتربن انتخاب ها هستند. شما می توانید به راحتی توسط OpenOffice متن خود را منتشر کنید. راههای دیگری هم وجود دارند که در حوصله این نوشته نیست و مورد نظر ما هم نیستند.
چندی پیش دوستی از من در مورد چگونگی انتقال به لینوکس سوال کرد. من طی یک نامه توصیههایی را برای او ارسال کردم. اکنون این توصیهها را در زیر میخوانید.
۱) دلیلی داشته باشید که چرا میخواهید لینوکس را یاد بگیرید؟ درباره منشاء و تاریخچه جامعه لینوکس مطالعه کنید. هرگاه بدانید که جامعه لینوکس از کجا آمده و چگونه به جایگاه کنونی خود دست یافته است، بهتر از زحماتی که قبل از شما کشیده شده است، قدردانی خواهید کرد.
در این مقاله قصد داریم تا نگاهی اجمالی بر نرم افزارهای مورد نیاز یک طراح یا برنامه نویس وب در لینوکس بیاندازیم البته آنچه که در این مقاله به آن تاکید بیشتری داریم HTML است ؛ اما در کنار آن به بررسی قابلیت نرم افزارها برای کار با php و xml و سایر زبانهای اسکریپت نویسی وب نیز خواهیم پرداخت
نرم افزارهای مورد بررسی ما در این مقال به ترتیب Nvu سپسOpenOffice و Quanta در نهایت Bluefish خواهند بود.
روش توسعه نرمافزارهای بازمتن به گونهای است که پیشرفت آنها برای کاربران به اندازه نرمافزارهای اختصاصی(Proprietary) محسوس نیست. مگر اینکه با این مدل توسعه آشنا باشند یا در آن شرکت کرده باشند. عموما انتشار نسخههای جدید نرمافزارهای اختصاصی با تبلیغات گسترده شرکتهای توزیعکننده همراه است. کاربران از این طریق، هم از انتشار نسخهای از نرمافزار اختصاصی مطلع میشوند و هم با امکانات جدید آن آشنا میگردند. در مقابل یک نرمافزار بازمتن در جریانی میافتد که از ارائه یک نسخه تا یافتن اشکالات و گزارش آن توسط کاربران و توسعهدهندگان شروع میشود و با ارائه نسخه رفع اشکال شده و/یا وصله مناسب، انتشار نسخه جدید با امکانات بیشتر، یافتن اشکلات نسخه جدید و گزارش آن توسط توسعهدهندگان و کاربران و... ادامه مییابد. این روش، مسیر پیوستهای است که لزوما پیشرفتهای عمده در آن یکباره بروز نمیکند یا اگر هم بروز کند چنان تبلیغ گستردهای همراه ندارد که توجه رسانههای عمومی و کمتر تخصصی را به خود بکشد.
روزانه مقدار بسیار زیادی اطلاعات به صورت دیجیتال در محلکار یا منزل خود نگهداری میکنیم ، از نقشههای کاری تا تصاویر تعطیلات پایان هفته حتی صفحات وب یا پست الکترونیک در واقع روزانه حجم بسیار زیادی از اطلاعات را به صورت دیجیتال ذخیره و یا استفاده میکنیم. آیا تا به حال به از دست دادن این اطلاعات فکر کردهاید؟ حتی فکر کردن به آن نیز آزار دهنده است ؛ اما اگر روزی چنین اتفاقی بیافتد به عنوان یک فرد دور اندیش چه کردهاید؟ بهترین راه داشتن یک کپی پشتیبان از تمام اطلاعات مهم است. در این مقاله سعی داریم تا شما را با نحوهی پشتیبانگیری و آنچه در لینوکس به پشتیبانگیری نیاز دارد آشنا سازیم.