زمان چقدر با سرعت سپری میشود. تلاشها و شبهایی که تا دیر وقت برای انتشار شمارهی پیش سپری کردیم انگار که همین دیروز بود و حالا شمارهای جدید در پیش روی شماست. مجلهی الکترونیکی ایرانتاکس همچنان در سایهی همکاری دستاندرکارانش همچنان با سرعت در حال پیشروی است.همچنان هر ماه با انتشار مقالاتی جدید دربارهی گنو/لینوکس .و نرمافزارهای آزاد و اوپن سورس در کنار شماییم. شمارهی ۲۷ با مقالاتی به روز و کاربردی برای کاربران، برنامه نویسان و جامعهی لینوکس ایران منتشر شد.
این شماره را با قسمت دوم از ترجمهی «مقالهی گنوچیست» آغاز میکنیم.
امروز ۱ بهمن ۱۳۸۵ هست، دو سال و دو ماه از انتشار اولین شماره نشریهی الکترونیکی ایرانةاکس سپری شد ، اولین شماره ۱۹ آبان ۱۳۸۳ منتشر شد و در حال حاضر در سال سوم انتشار این نشریه هستیم. دوستان بسیاری در راهاندازی و ادامه حیات ایرانتاکس به یکدیگر کمک کردند و حاصل کار نشریهای شد به نام «ایران تاکس» .
یکی از همکاران نشریه ٬ در بین زمان آگهیهای تبلیغاتی شروع به جمع آوری اطلاعات آماری از فعالیتهای ایرانتاکس در دوسال اخیر کرده که نتیجه آن در اختیار دوستداران ایرانتاکس و گنو/لینوکس قرار داده شد تا با هم این دو سال را مرور کنیم. :) 2years-irantux.odp 2years-irantux.pdf
نوشته شده توسط md در تاریخ یكشنبه، ۰۱ بهمن ۱۳۸۵ (2482 بار مطالعه شده است) 2 نظر ارسال شده است
شمارهی بیست و ششم مجلهی الکترونیکی«ایرانتاکس» منتشر شد. این شماره که شمارهی دیماه محسوب میشود،با کمی تاخیر منتشر شد اما مانند همیشه همراه با مقالاتی خواندنی ارائه شده.
در این شماره میخوانیم:
کلیسای جامع و بازار
قسمت دوم از سری مقالات «کلیسای جامع و بازار» که در حقیقت ترجمهی اثر مشهور اریکریموند است، مجموعه مقالاتی که اریک ریموند پس از مدتی به صورت کتابی چاپش کرد و در سالهای انتشار خود باعث حرکتهایی زرگی در جامعهی اوپن سورس شد. حال شما با ترجمهی این مقالات به فارسی رو برو هستید.
پروژهی گنو
قسمت اول از مقالهی «پروژهی گنو»، این مقاله در حقیقت ترجمهی یکی از مقالات رسمی پروژهی گنو از سایت رسمی آن یعنی gnu.org است، در صورتی که به نرمافزارهای آزاد علاقهمند هستید و یا میخواهید با چگونگی آغاز حرکت نرمافزارهای آزاد آشنا شوید خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم.
بررسی KDE نسخهی ۴
یکی از محیطهای گرافیکی میزکاری محبوب لینوکس KDE است، هیچ کس در این موضوع تردد ندارد. مدتیست در هر سایتی از KDE نسخهی ۴ که در بازهی یکسال آینده به احتمال زیاد نسخهای از آن منتشر خواهد شد صحبت میکنند. ایرانتاکس نیز در مقالهای به بررسی KDE نسخهی ۴ یا KDE 4 پرداخته است. اگر علاقهمند به این محیط میزکار هستید و اگر علاقهای به این محیز ندارید میتوانید این مقاله را بخوانید ;-)