ورود/ایجاد حساب کاربری
   منوی اصلی
· خانه
· لیست کاربران
· جستجو
· آمار مشاهدات
· آرشیو مقالات


- شرح
· راهنمای نویسندگان
· درباره ما

   همکاری با نشریه
در صورتی که مایل به همکاری با نشریه هستید، می‌توانید در لیست پستی نشریه عضو شده و در جریان امور قرار گیرید. برای اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.

   کاربران
سردبیر
هیچ مدیر کمکی حاضر
همکاران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:2471
جدیدترین:جدیدترین:
ufumenarayu
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:13
مجموع:مجموع:13
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

   ورود کاربران




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید

    مقاله آموزشی: پشتیبان‌گیری در لینوکس
شماره ۲ روزانه مقدار بسیار زیادی اطلاعات به صورت دیجیتال در محل‌کار یا منزل خود نگه‌داری می‌کنیم ، از نقشه‌های کاری تا تصاویر تعطیلات پایان هفته حتی صفحات وب یا پست الکترونیک در واقع روزانه حجم بسیار زیادی از اطلاعات را به صورت دیجیتال ذخیره و یا استفاده می‌کنیم. آیا تا به حال به از دست دادن این اطلاعات فکر کرده‌اید؟ حتی فکر کردن به آن نیز آزار دهنده است ؛ اما اگر روزی چنین اتفاقی بیافتد به عنوان یک فرد دور اندیش چه کرده‌اید؟ بهترین راه داشتن یک کپی پشتیبان از تمام اطلاعات مهم است. در این مقاله سعی داریم تا شما را با نحوه‌ی پشتیبان‌گیری و آنچه در لینوکس به پشتیبان‌گیری نیاز دارد آشنا سازیم.

نوشته شده توسط navux در تاریخ سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۳ (5295 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'پشتیبان‌گیری در لینوکس' (39585 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    تعریف نرم‌افزار آزاد
شماره ۱ ما تعریف نرم‌افزار آزاد را ادامه می‌دهیم تا بطور واضح نشان دهیم که چه مواردی در مورد یک نرم‌افزار خاص باید صدق کند تا به عنوان یک نرم‌افزار آزاد تلقی شود.
"نرم‌افزار آزاد" موضوع آزادی است٬ نه قیمت. برای درک بهتر باید به معنای "free" در "free speech" فکر کنید٬ نه در "free beer".
نرم‌افزار آزاد در مورد آزادی کاربران برای اجرا٬ کپی٬ توزیع٬ بررسی٬ تغییر و بهبود دادن نرم‌افزار می‌باشد. بطور دقیق‌تر نرم‌افزار آزاد به چهار نوع آزادی برای کاربران یک نرم‌افزار اشاره می‌کند:

  • آزادی برای اجرای برنامه برای هر منظوری (آزادی ۰)

  • آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.

  • آزادی برای توزیع مجدد کپی‌هایی از آن٬ بنابراین شما می‌توانید به همسایگان [اطرافیان] خود کمک کنید (آزادی ۲).

  • آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم٬ بنابراین تمام جامعه از آن بهره می‌برند (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.



نوشته شده توسط irix در تاریخ پنجشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۸۳ (3012 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'تعریف نرم‌افزار آزاد' (15889 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    محصول اطلاعات (قسمت دوم)
شماره ۱ پیدا کردن یا انتخاب یک هدف مناسب
این مهمترین قسمت کار هست. شما تعیین می کنید که به کجا می رسید و تصمیم می گیرید که میزان موفقیت شما در چه حد و اندازه ای خواهد بود. شما مرز خود را تعیین می کنید.
بیشتر مردم قبل از انجام کار ٬به اندازه کافی روی آن فکر نمی کنند. چند بار و به چند روش٬ روی کاری که می خواهید انجام دهید٬ فکر می کنید؟ روی تجارت الکترونیکی که در پیش دارید و یا کاری که می خواهید انجام دهید به چه میزان فکر کرده اید؟


نوشته شده توسط md در تاریخ پنجشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۸۳ (3473 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'محصول اطلاعات (قسمت دوم)' (15969 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    طبقه‌بندی نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد
شماره ۱ تعاریفی از طبقه‌بندی نرم‌افزارهایی که غالباً با مباحث مربوط به نرم‌افزارهای آزاد تداخل پیدا می‌کنند، خواهیم داشت. عکس زیر توضیح می‌دهد که کدام طبقه‌بندی با دیگری تداخل دارد یا جزیی از طبقه‌بندی دیگر است.


نوشته شده توسط ahmadi در تاریخ پنجشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۸۳ (4668 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'طبقه‌بندی نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد' (22938 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    ما و شمای کلی مجوزها در یک مختصات دو بعدی
شماره ۱ شاید بهتر بود این نوشته در پیش شماره می‌آمد و نوشته شماره قبل اینجا. ولی از آنجا که اهمیت موضوع این مقاله کمتر از رتبه اولویت آن نیست پس شماره یک هم برای طرح موضوع دیر نخواهد بود. عموما به تمام ما از کودکی آموخته‌اند که اگر قصد استفاده از وسیله‌ای که متعلق به دیگری است را داریم اول باید اجازه استفاده را از مالکش داشته باشیم.

نوشته شده توسط blix در تاریخ پنجشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۸۳ (2948 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'ما و شمای کلی مجوزها در یک مختصات دو بعدی' (9776 کلمه در ادامه متن) 2 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

<   123456789   >

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.