ورود/ایجاد حساب کاربری
   منوی اصلی
· خانه
· لیست کاربران
· جستجو
· آمار مشاهدات
· آرشیو مقالات


- شرح
· راهنمای نویسندگان
· درباره ما

   همکاری با نشریه
در صورتی که مایل به همکاری با نشریه هستید، می‌توانید در لیست پستی نشریه عضو شده و در جریان امور قرار گیرید. برای اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.

   کاربران
سردبیر
هیچ مدیر کمکی حاضر
همکاران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:2471
جدیدترین:جدیدترین:
ufumenarayu
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:5
مجموع:مجموع:5
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

   ورود کاربران




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید

    ترجمه فارسی پروانه مستندات آزاد گنو (GNU FDL)
شماره ۱ این یک ترجمه غیر رسمی از GNU Free Documentation License به زبان فارسی می‌باشد. این ترجمه توسط بنیاد نرم‌افزارهای آزاد انتشار نیافته و از لحاظ قانونی مرجعی برای مقررات توزیع مستندات تحت پروانه GNU نمی‌باشد – فقط متن پروانه به زبان انگلیسی چنین مرجعی برشمرده می شود. به هر ترتیب، ما امیدواریم این ترجمه به آشنایی فارسی زبانان با پروانه‌های GNU کمک کند.

نوشته شده توسط blix در تاریخ پنجشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۸۳ (4297 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'ترجمه فارسی پروانه مستندات آزاد گنو (GNU FDL)' (32047 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    یک بررسی: نگاهی به لینوکس 4.10 Ubuntu
شماره ۰ در دنیای لینوکس، تولد برخی از توزیع‌ها یا ارائه نسخه‌های جدید آنها با سر و صدای زیادی همراه است. توزیع Ubuntu نیز یکی از این توزیع‌هاست که ارائه آن سر و صدای زیادی برپا کرد که هر فرد کنجکاوی را تحریک به آزمایش آن می‌کند.
Ubuntu نامی است آفریقایی به معنی انسانیت و بهتر روح انسانیت و هدف از آن ارائه سیستم‌عاملی است رایگان و آزاد برای همه با بهترین کیفیت و پشتیبانی. این توزیع هر ۶ ماه بروز خواهد شد و هر نسخه منتشر شده تا ۱۸ ماه از پشتیبانی امنیتی برخوردار خواهد بود. این توزیع یک توزیع مبتنی بر دبیان بوده و از میزکار GNOME 2.8 که به تازگی ارائه شده، استفاده می‌کند. مجموعه اداری بکار رفته در آن نیز مجموعه OpenOffice.org است. برخلاف اکثر توزیع‌ها، Ubuntu تنها بر روی یک دیسک ارائه می‌شود. دلیل آنهم روشن است. Ubuntu تنها نرم‌افزارهای کاربردی لازم را به همراه خود دارد. بدون هیچ چیز اضافی و از میزکار KDE هم که خبری نیست.

نوشته شده توسط alan در تاریخ سه شنبه، ۲۶ آبان ۱۳۸۳ (3011 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'نگاهی به لینوکس 4.10 Ubuntu' (6367 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    محصول اطلاعات
شماره ۰ کتاب بهتربن دوست انسان، انتقال دهنده اطلاعات و تجربیات گذشته به حال است. آدمی ابتدا به وسیله برقراری ارتباط با همنوع خود دیگری را از مسائل ساده باخبر می کرد. به کمک همنوع خود شکار کرد و برای خودش و گروه کوچکش امنیت به وجود آورد. سعی کرد بچه هایش را آموزش دهد و آنها را از مشکلات زندگی با خبر کند. کم کم به کمک نقاشی بر روی دیوارهای سنگی غار کار های خود را به چند نسل بعد هم نشان داد. به مرور زمان با توجه به پیشرفتی که داشت اطلاعات خود را بر روی تکه سنگ و لوح ثبت کرد. از پوست حیوانات استفاده کرد. کاغذ اختراع شد و تحولی بزرگ را ایجاد کرد. محصولاتی مانند روزنامه و کتاب مورد استفاده قرار گرفتند و ... تا اینکه کامپیوتر و تکنولوژی امروز به وجود آمد.



نوشته شده توسط md در تاریخ یكشنبه، ۲۴ آبان ۱۳۸۳ (3291 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'محصول اطلاعات' (13045 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    درآمدی بر آسیب‌شناسی رفتار کاربران نرم‌افزارهای انحصاری
شماره ۰ توسعه و گسترش استفاده از نرم‌افزار آزاد و بازمتن چرا مهم است؟ فقط به این دلیل که به رعایت حقوق کاربر اهمیت می‌دهد یا به آزادیهای فردی‌اش احترام می‌گذارد؟ یا بخاطر برتریهای فنی و اقتصادی‌اش به نرم‌افزارهای انحصاری که بحث بر سر آن فراوان بوده و هست؟ یا به این خاطر که به ملل و دول امکان استقلال بیشتری در توسعه نرم‌افزارها با توجه به شرایط محلی و ملی می‌دهد؟ و یا به هزار دلیل ریز و درشت دیگر؟


نوشته شده توسط blix در تاریخ یكشنبه، ۲۴ آبان ۱۳۸۳ (3911 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'درآمدی بر آسیب‌شناسی رفتار کاربران نرم‌افزارهای انحصاری' (15569 کلمه در ادامه متن) ارسال نظر  ارسال به دوستان نسخه چاپی

    سخن سردبیر: سخن آغازین
شماره ۰ با توجه به فقدان یک نشریه تخصصی در مورد سیستم‌عامل گنو/لینوکس و همچنین نرم‌افزارهای آزاد و بازمتن، تصمیم گرفتیم تا با کمک دوستانی که برای انجام این کار داوطلب شده‌اند، اقدام به راه‌اندازی نشریه الکترونیکی لینوکس نماییم.
آنچه پیش روی شماست، پیش شماره یا شماره ۰ این نشریه می‌باشد که قرار است هر هفته با مطالب جدیدی منتشر شود. امیدواریم روزی بتوانیم نسخه چاپی این نشریه را نیز به تمامی دوست داران علم و دانش ارائه کنیم.


نوشته شده توسط alan در تاریخ سه شنبه، ۱۹ آبان ۱۳۸۳ (2662 بار مطالعه شده است)
[متن کامل...] 'سخن آغازین' (5713 کلمه در ادامه متن) 1 نظر ارسال شده است  ارسال به دوستان نسخه چاپی

<   123456789    

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد.